Hi!

Plezier hebben in mijn werk, mezelf omringen met ondernemers en hun verhalen omtoveren tot een creatief geheel. Dát is waar ik blij van word. 

Aangenaam: Lisanne Versteeg, eigenaar van Studio Stegosaurus. Illustrator, animator en bovendien ontdekkingsreiziger. 

Mijn eigen pad én eigen stijl

Al sinds mijn afstuderen aan het St. Joost (Illustratie & Animatie) dompel ik mezelf onder in een creatieve omgeving. Tijdens mijn vorige baan creëerde, illustreerde en animeerde ik al. Dag in, dag uit, jaar in, jaar uit en ik deed niets liever. 

Toch begon er ook wat anders te kriebelen. Ik wilde meer diversiteit in mijn creativiteit en voor wie ik werkte, maar ook meer ondernemers ontmoeten. Langzaamaan ontwikkelde ik mezelf meer en meer, leerde ik iedere dag bij en besloot ik op een dag dat het tijd werd dat de Stegosaurus het nest verliet. Ik volgde mijn hart – en dus mijn eigen weg. Inmiddels ben ik alweer vele jaren verder. Met Studio Stegosaurus vertel ik jouw verhaal in beeld via illustraties of animaties. Wat het doel ook is, jouw verhaal kan altijd verbeeld en gepersonaliseerd worden. 

Waarom Studio Stegosaurus?

De Stegosaurus leefde tijdens de late Jura-periode (159 miljoen tot 144 miljoen jaar geleden) en is herkenbaar aan zijn puntige staart en een rij driehoekige platen op zijn rug. De Stegosaurus was een herbivoor en at dus, net als ik, enkel plantaardig. Wanneer de Stegosaurus – met wat motorische instabiliteit – door het kreupelhout schuifelde op zoek naar een lekker hapje, gaf dat waarschijnlijk een bijzonder gezicht. Hoewel bijzonder zijn toen niet altijd handig was, is het nu juist belangrijk om op te vallen. En daar help ik je graag mee. 

Team Stegosaurus!

Mijn team

BoonVoedselexpert

Officemanager 

BeertjeKopjesexpert

HR

BoeffieKnuffelexpert

Beveiliging

Zullen we een bakkie doen?